Σχετικά με Εμάς

Δύο φίλοι, πολλές ιστορίες από ταξίδια σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο! Είμαστε ο Αντώνης κι ο Βασίλης και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες από τα ταξίδια μας! Εδώ θα βρείτε συμβουλές για αποδράσεις κι εκδρομές, tips, ιστορίες και περιπέτειες! Ακολουθήστε μας και ταξιδέψτε μαζί μας στον κόσμο!

Έχοντας ζήσει τα παιδικά και φοιτητικά μας χρόνια στην Αθήνα κι έπειτα από περιπλανήσεις ανά την Ευρώπη, έχουμε καταλήξει στη Γερμανία (Μύνστερ) και στην Ισπανία (Μάλαγα) αντίστοιχα. Θέλουμε με τα ταξίδια μας να σας φέρουμε κοντά σε περισσότερο ή λιγότερο γνωστούς τόπους και να σας εμπνεύσουμε για δικά σας νέα ταξίδια κι εμπειρίες!

Αυτό το πρότζεκτ ξεκίνησε τον Γενάρη του 2020, από μία αυθόρμητη επιθυμία να μοιραστούμε τις εμπειρίες των ταξιδιών μας. Σκοπός μας είναι να δώσουμε τη δική μας, προσωπική οπτική των περιοχών που επισκεπτόμαστε. Προκειται για πόλεις, χωριά, θάλασσες, βουνά απ’ όλον τον κόσμο που μας πρόσφεραν κάτι από την μοναδική τους αξία. Η αγάπη μας για τον πολιτισμό και την ιστορία μας οδηγεί συχνά σε περιγραφές και ταξίδια που σχετίζονται με μοναδικά ιστορικά ορόσημα, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και αρχαιότητες!

Τα κείμενα μας προσφέρονται τόσο για ατομικά ταξίδια και ταξίδια φίλων ή ζευγαριών όσο και για όλη την οικογένεια! Θα χαρούμε λοιπόν να σας έχουμε συνοδοιπόρους σ’αυτό το ταξίδι και να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο ταξιδιών και εκδρομών για όλα τα γούστα!

Επικοινώνησε μαζί μας